Élményzuhany

A wellness lehetőségek hangsúlyos elterjedésével az utóbbi időben alaposan megnőtt a kereslet a testi-lelki felfrissülés különféle formáira. Hazánkban egyelőre még nem túl ismert, de egyre nagyobb teret hódít magának egy újfajta frissítő wellness szolgáltatás, az úgynevezett trópusi élményzuhany.

Élményzuhany közben behunyjuk szemünket, úgy érezhetjük magunkat, mintha a szabadban lennénk egy heves zápor kellős közepén. Az élményzuhanyok közül az egyik legelterjedtebb és legintenzívebb élményt kínáló változat atrópusi élményzuhany. A zuhany általában több percig tart, közben különféle hőmérsékletű esőfajták zúdulhatnak ránk.

A trópusi élményzuhany nem csak élményt jelent vendégeink számára, hanem egyben gyógyító hatásokkal is rendelkezik. A zuhany használatával ugyanis kitűnő lehetőségünk lesz egy rövid, de annál kiadósabb meditációra vagy relaxációra, miközben folyamatosan olyan hatás alatt állunk, mintha a szabadban lennénk, egy trópusi vihar kellős közepén. Ennél nyugtatóbb környezet aligha létezhet arra, hogy testünk ellazulásával feltölthessük szellemünket is. A wellness szolgáltatások közül erre a trópusi élményzuhanyunk nyújtja a leghatásosabb segítséget.

Szép Kártya
Szép Kártya
Szép Kártya
HVG Kártya
A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. A további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k alkalmazásához.